Sperziebonensalade

INGREDIĆNTEN:
- 340 gr sperziebonen
- 30 gr rucola
- 70 gr eikenbladsla melange
- 1 oranje paprika
- 2 kleine zoete uien
- 2 eieren
- 1 pot witte bonen 360gr
- 6 kleine tomaten
- halve komkommer
- 1 zakje mozzarellabolletjes
- 1 tl mosterd
- 1 el honing
- 1 el azijn
- zout
- peper
- olie
Bereiding:
- Snijd de sperzieboontjes in stukjes van 3cm
- Verwarm wat olie in een wok en kook de boontjes beetgaar
- Giet ze af en zet ze opzij
- Snijd de ui fijn en de paprika en fruit ze aan in de wok tot ze zacht zijn
- Voeg aan de ui/paprika de mosterd, honing en azijn toe.
- Schep om en doe de boontjes erbij
- Breng op smaak met peper en zout en zet het vuur uit.
- Doe de rucola en eikenbladsla in een kom
- Spoel de witte bonen af in een vergiet onder lauw water en doe bij de sla
- Snijd de tomaten en komkommer in blokjes en doe erbij
- Snijd de mozarellabolletjes in tweeƫn en doe die erbij
- Als de sperziebonen zijn afgekoeld voeg je ze bij de salade.
- Kook de eieren hard en garneer de salade er mee.