4 x Stamppot

Griek­se pak­ket­jes met sa­la­de


INGREDIËNTEN
:

8 plakjes bladerdeeg (diepvries, pakje a 450 g)
1 kleine aubergine
1 bolletje mozzarella (kaas, 125 g)
1 el kaneelpoeder
1 zak ijsbergsla (200 g)
sladressing naar keuze

BEREIDING:
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
Aubergine wassen, kroontje verwijderen en in blokjes snijden.
Mozzarella in blokjes snijden.
Mozzarella, aubergine, kaneel, zout en peper mengen.
Mengsel op het midden van 4 deegplakjes scheppen.
Resterende deegplakjes erover vouwen en goed dichtdrukken.
Pakketjes in het midden van oven in ca. 25 minuten goudbruin bakken.
Sla mengen met sladressing
Sla over vier borden verdelen.
Pakketjes ernaast leggen.

Tip: In plaats van ijsbergsla met dressing kan je ook het recept voor herdersalade gebruiken
Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt