Pas­ta-oven­scho­tel met pes­to & ge­roos­ter­de to­maat­jes



INGREDIËNTEN:
4 personen
  • 440 g Grand'Italia tortellini agli spinaci e ricotta
  • 1 courgette
  • 125 g mozzarella
  • 92½ g Grand'Italia Pesto alla Genovese
  • 250 ml kookzuivel
  • 400 g broccolirijst
  • 300 g scharrel gebraden kipfiletreepjes Italiaans
  • 250 g cherrytomaten aan de tak
BEREIDING:
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 14 min.
  3. Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 1 cm en de mozzarella in plakken.
  4. Giet de pasta af en meng met de courgette, pesto, kookzuivel, broccolirijst en kipfiletreepjes.
  5. Verdeel over de ovenschaal en breng op smaak met peper.
  6. Verdeel de mozzarella over de pasta.
  7. Leg de cherrytomaten aan de tak op de schotel en bak in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.


TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt