Pasta-ovenschotel met pesto & geroosterde tomaatjes
INGREDIËNTEN:
4 personen
4 personen
- 440 g Grand'Italia tortellini agli spinaci e ricotta
- 1 courgette
- 125 g mozzarella
- 92½ g Grand'Italia Pesto alla Genovese
- 250 ml kookzuivel
- 400 g broccolirijst
- 300 g scharrel gebraden kipfiletreepjes Italiaans
- 250 g cherrytomaten aan de tak
BEREIDING:
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 14 min.
- Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 1 cm en de mozzarella in plakken.
- Giet de pasta af en meng met de courgette, pesto, kookzuivel, broccolirijst en kipfiletreepjes.
- Verdeel over de ovenschaal en breng op smaak met peper.
- Verdeel de mozzarella over de pasta.
- Leg de cherrytomaten aan de tak op de schotel en bak in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
