Gnocchi met tomatensaus



INGREDIËNTEN:
  • 1 middelgrote ui
  • 2el olijfolie
  • 400gr tomatenblokjes in blik
  • 500gr gnocchi
  • 15gr verse basilicum
  • 225gr mozzarella
  • 70gr Grana Pardano 32+
BEREIDING:
  1. Snipper de ui. Verhit de olie in de wok op middelhoog vuur en bak de ui gedurende 8 minuten. 
  2. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Laat op laag vuur 10 minuten zachtjes koken.
  3. Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de basilicum grof en meng de helft met de saus. Snijd de mozzarella in kleine blokjes.
  4. Giet de gnocchi af en meng met de saus en de mozzarella. Verdeel over de borden. Rasp de kaas erboven en bestrooi met de rest van de basilicum.

TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt