4 x Stamppot

Macaronischotel met mozzarella en groenten uit de airfryer


INGREDIËNTEN:
  • 200gr middelgrote uien
  • 4el olijfolie
  • 175gr gehakt
  • 450gr macaroni/spaghettigroenten
  • 800gr tomatenblokjes in blik
  • 200ml water
  • 10gr verse basilicum
  • 300gr macaroni
  • 100gr zuivelspread
  • 200gr mozzarella
  • Peper en zout
NODIG:
  • Airfryer bakvorm
  • Aluminiumfolie
BEREIDING:
  1. Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie op hoog vuur in een wok en bak de uit 5-7 minuten. Voeg het gehakt en de macaroni/spaghettigroenten toe en bak 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Breng aan de kook en laat 10 minuten op middelhoog vuur stoven. Snijd de basilicum grof.
  2. Meng de ongekookte macaroni, de zuivelspread en de basilicum erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schep in de airfryer vorm. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel erover. Dek de vorm af met aluminiumfolie en bak 25 minuten in de airfryer op 180 graden. Verwijder de folie en bak nog 5 minuten. Laat 5 minuten rusten voor het serveren.


Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt