4 x Stamppot

Tortellini met kool en paddestoelen

Ingrediënten:

250 gr tortellini (gevuld met kaas)
1/2 grof gesneden Chinese kool
250 gr paddestoelen (oesterzwammen, (grot)champignons of cantharellen)
1 eetlepel boter of margarine
zout
peper
peterselie
tijm
1 dl droge witte wijn
1 dl (groente)bouillon (van een tablet)

Voorbereiding:

Snijd de bacon in grove snippers
Was de Chinese kool
Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze eventueel kleiner

Bereidingswijze:

Laat de boter heet worden en bak de bacon krokant
Voeg na een paar minuten de koolsnippers toe en laat deze zachtjes meebakken
Voeg de wijn en de bouillon toe en breng het mengsel op smaak met peper, zout, tijm en peterselie
Kook ondertussen de tortellini volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking

Voeg de bacon toe aan het koolmengsel en schep dit op de tortellini

                                              


Van Mieke

.
Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt