Bietensalade met rucola, geitenkaas en croutons
Ingrediënten:
1 pot zoetzure rode bietenschijfjes (360gr)
1 zak rucola melange (150gr)
4 el olijfolie
2 el balsamico azijn
1 th honing
Peper en zout
200gr zachte geitenkaas
1 zakje croutons naturel
Bereiding:
Bietjes laten uitlekken
Rucola verdelen over borden of over een schaal
Bietjes er op schikken of er doorheen mengen
Dressing kloppen van olie, azijn, honing, zout en peper naar smaak
Dressing over de bietjes sprenkelen
Geitenkaas in stukjes verdelen en samen met de croutons over de bietjes strooien.
Tip:
Eventueel gebroken walnoten toevoegen
1 pot zoetzure rode bietenschijfjes (360gr)
1 zak rucola melange (150gr)
4 el olijfolie
2 el balsamico azijn
1 th honing
Peper en zout
200gr zachte geitenkaas
1 zakje croutons naturel
Bereiding:
Bietjes laten uitlekken
Rucola verdelen over borden of over een schaal
Bietjes er op schikken of er doorheen mengen
Dressing kloppen van olie, azijn, honing, zout en peper naar smaak
Dressing over de bietjes sprenkelen
Geitenkaas in stukjes verdelen en samen met de croutons over de bietjes strooien.
Tip:
Eventueel gebroken walnoten toevoegen