Bietensalade met rucola, geitenkaas en croutons

INGREDIËNTEN:
  • 1 pot zoetzure rode bietenschijfjes (360gr)
  • 1 zak rucola melange (150gr)
  • 4 el olijfolie
  • 2 el balsamico azijn
  • 1 th honing
  • Peper en zout
  • 200gr zachte geitenkaas
  • 1 zakje croutons naturel
BEREIDING:
  1. Bietjes laten uitlekken
  2. Rucola verdelen over borden of over een schaal
  3. Bietjes er op schikken of er doorheen mengen
  4. Dressing kloppen van olie, azijn, honing, zout en peper naar smaak
  5. Dressing over de bietjes sprenkelen
  6. Geitenkaas in stukjes verdelen en samen met de croutons over de bietjes strooien.
Tip: Eventueel gebroken walnoten toevoegen




TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt