Lasagne met prei, champignons en bechamelsaus
Ingrediënten:
Olijfolie
1 ui (gesnipperd)
2 preien
1 pot bechamelsaus 400gr. (Grand' Italia)
1/2 pot gegrilde paprika (rood/geel) (Grand' Italia)
Lasagnevellen (Grand' Italia all'uovo)
100gr. geraspte kaas (AH Geraspte Goudse belegen kaas 48+)
1 bakje champignons
1 zakje mozzarella bolletjes
1 bekertje cherrytomaatjes (snoeptomaatjes)
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180/200 graden
Verhit de olijfolie en fruit de ui
Voeg de prei toe en bak hem omscheppend 5 minuten mee
Voeg de champignons toe en bak mee
Roer 2/3 van de bechamelsaus door het prei/champignonmengsel
Verdeel de overige 1/3 bechamelsaus over de bodem van de lasagne bakvorm
Leg hierover lasagnevellen
Nu een laag groentemengsel, een laag lasagnevellen, een laag groentemengsel en een laag lasagnevellen
Strooi de geraspte kaas over de laatste laag lasagnevellen
Leg er mozarellabolletjes op, gehalveerde cherrytomaatjes en de halve pot gegrilde paprika
Bak de lasagne in 25 minuten goudbruin en gaar in de oven.

Olijfolie
1 ui (gesnipperd)
2 preien
1 pot bechamelsaus 400gr. (Grand' Italia)
1/2 pot gegrilde paprika (rood/geel) (Grand' Italia)
Lasagnevellen (Grand' Italia all'uovo)
100gr. geraspte kaas (AH Geraspte Goudse belegen kaas 48+)
1 bakje champignons
1 zakje mozzarella bolletjes
1 bekertje cherrytomaatjes (snoeptomaatjes)
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180/200 graden
Verhit de olijfolie en fruit de ui
Voeg de prei toe en bak hem omscheppend 5 minuten mee
Voeg de champignons toe en bak mee
Roer 2/3 van de bechamelsaus door het prei/champignonmengsel
Verdeel de overige 1/3 bechamelsaus over de bodem van de lasagne bakvorm
Leg hierover lasagnevellen
Nu een laag groentemengsel, een laag lasagnevellen, een laag groentemengsel en een laag lasagnevellen
Strooi de geraspte kaas over de laatste laag lasagnevellen
Leg er mozarellabolletjes op, gehalveerde cherrytomaatjes en de halve pot gegrilde paprika
Bak de lasagne in 25 minuten goudbruin en gaar in de oven.
