Lasagne met prei, champignons en bechamelsaus


INGREDIËNTEN:
  • Olijfolie
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 2 preien
  • 1 pot bechamelsaus 400gr. (Grand' Italia)
  • 1/2 pot gegrilde paprika (rood/geel) (Grand' Italia)
  • Lasagnevellen (Grand' Italia all'uovo)
  • 100gr. geraspte kaas (AH Geraspte Goudse belegen kaas 48+)
  • 1 bakje champignons
  • 1 zakje mozzarella bolletjes
  • 1 bekertje cherrytomaatjes (snoeptomaatjes)
BEREIDING:
  1. Verwarm de oven voor op 180/200 graden
  2. Verhit de olijfolie en fruit de ui
  3. Voeg de prei toe en bak hem omscheppend 5 minuten mee
  4. Voeg de champignons toe en bak mee
  5. Roer 2/3 van de bechamelsaus door het prei/champignonmengsel
  6. Verdeel de overige 1/3 bechamelsaus over de bodem van de lasagne bakvorm
  7. Leg hierover lasagnevellen
  8. Nu een laag groentemengsel, een laag lasagnevellen, een laag groentemengsel en een laag lasagnevellen
  9. Strooi de geraspte kaas over de laatste laag lasagnevellen
  10. Leg er mozarellabolletjes op, gehalveerde cherrytomaatjes en de halve pot gegrilde paprika
  11. Bak de lasagne in 25 minuten goudbruin en gaar in de oven.
TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt