Lasagne met prei, champignons en bechamelsaus
- Olijfolie
- 1 ui (gesnipperd)
- 2 preien
- 1 pot bechamelsaus 400gr. (Grand' Italia)
- 1/2 pot gegrilde paprika (rood/geel) (Grand' Italia)
- Lasagnevellen (Grand' Italia all'uovo)
- 100gr. geraspte kaas (AH Geraspte Goudse belegen kaas 48+)
- 1 bakje champignons
- 1 zakje mozzarella bolletjes
- 1 bekertje cherrytomaatjes (snoeptomaatjes)
- Verwarm de oven voor op 180/200 graden
- Verhit de olijfolie en fruit de ui
- Voeg de prei toe en bak hem omscheppend 5 minuten mee
- Voeg de champignons toe en bak mee
- Roer 2/3 van de bechamelsaus door het prei/champignonmengsel
- Verdeel de overige 1/3 bechamelsaus over de bodem van de lasagne bakvorm
- Leg hierover lasagnevellen
- Nu een laag groentemengsel, een laag lasagnevellen, een laag groentemengsel en een laag lasagnevellen
- Strooi de geraspte kaas over de laatste laag lasagnevellen
- Leg er mozarellabolletjes op, gehalveerde cherrytomaatjes en de halve pot gegrilde paprika
- Bak de lasagne in 25 minuten goudbruin en gaar in de oven.
