Rijstsalade met oesterzwam en avocado

INGREDIĆNTEN:
- 300 gram zilvervliesrijst
- 150 gram oesterzwammen, gescheurd
- 200 gram bimi
- 1 avocado, in stukjes
- 250 gram halloumi, in stukjes
- 2 el gemalen komijn
- bosje koriander, fijn gehakt
- 2 el sesamzaadjes
- 1 el wokolie
- 2 el sesamolie
- 1 el kokosolie
BEREIDING:
- Kook de rijst volgens de verpakking.
- Rooster ondertussen de sesamzaadjes kort in een droge koekenpan (zonder olie), bewaar deze daarna in een bakje.
- Verhit de wokolie in een wokpan en voeg de gescheurde oesterzwammen toe.
- Bak deze eerst op middelhoog vuur, daarna op laag vuur.
- Voeg, als de oesterzwammen bruin en knapperig zijn, de bimi toe.
- Bak de bimi ongeveer 7 minuten mee en doe er wat versgemalen zwarte peper overheen.
- Bak ondertussen de haloumi met het komijnzaad in de kokosolie in een koekenpan op middelhoog vuur tot deze bruin en krokant is.
- Doe de oesterzwammen en bimi in een grote schaal en roer de sesamzaadjes erdoor.
- Giet de rijst, indien nodig, af en voeg ook deze toe aan de bimi en oesterzwammen.
- Voeg daarna de avocado, haloumi, korianer en sesamolie toe en hussel even door elkaar.