Mini pizza's met tomaat en geitenkaas



INGREDIËNTEN:
  • 2 pizzabodems (kant-en-klaar)
  • 200 gr gedroogde tomaten
  • 16 zwarte olijven
  • 250 g champignons
  • 200 g geitenkaas
  • 250 ml tomatenpassata
  • olie
  • 1 th verse oregano
  • 1 th tijm
  • peper
BEREIDING:
  1. Verwarm de oven voor op 225° C.
  2. Steek 16 rondjes (van 10 cm diameter) uit het pizzadeeg.
  3. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.
  4. Snijd de champignons in plakjes.
  5. Snijd de tomaatjes in kleine stukjes.
  6. Breng de passata op smaak met oregano, tijm, peper en zout.
  7. Verdeel de saus over de pizzabodempjes.
  8. Verdeel er de tomaatjes en de champignons over.
  9. Schep op elke pizza een theelepeltje geitenkaas en duw er een olijf in.
  10. Bak de pizza’s 12 minuten in de voorverwarmde oven.
  11. Werk af met een druppeltje olie.


TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt