Flammkuchen uit de airfryer
INGREDIËNTEN:
- 1 rol flammkuchen deeg
- 3 el pesto
- 2 tomaten
- 2 bollen mozzarella
- 2 tl basilicum
- snufje zwarte peper
- verse basilicum
BEREIDING:
- Doe de grillplaat in de airfryer
- Bak de gesneden champignons voor en laat ze uitlekken
- Snijd de tomaat in plakjes en verwijder de zaden, anders wordt het te nat
- Snijd de bollen mozzaralla in plakjes
- Rol het flammkuchendeeg uit en zorg dat de stukken (of het stuk als je één grotere maakt) op de grillplaat passen
- Bestrijk de flammkuchen met de pesto
- Bedek de flammkuchen nu met de champignons, de plakjes tomaat en de mozzarella
- Strooi er zout en peper naar smaak op
- Bak de flammkuchen 4 minuten op 200 graden
- Voor het serveren licht bestrooien met wat verse basilicum.
