4 x Stamppot

Flammkuchen uit de airfryer



INGREDIËNTEN:
  • 1 rol AH Flammkuchendeeg van 260 gr
  • Crème fraîche 200 gr
  • 3 tomaten
  • 1 paprika naar keuze
  • beetje rucola
  • 1 rode ui
  • champignons
  • bosje bieslook
  • peper en zout
  • zakje geraspte kaas
BEREIDING:
  1. Doe de grillplaat in de airfryer
  2. Bak de gesneden champignons voor en laat ze uitlekken
  3. Snijd de tomaat in plakjes en verwijder de zaden, anders wordt het te nat
  4. Rol het flammkuchendeeg uit en zorg dat de stukken (of het stuk als je één grotere maakt) op de grillplaat passen
  5. Bestrijk de flammkuchen met crème fraîche
  6. Bedek de flammkuchen nu met de in reepjes gesneden paprika, de in dunne reepjes gesneden rode ui, de champignons en de tomaat
  7. Bestrooi met een paar kleine ringetjes bieslook (niet te veel)
  8. Strooi er zout en peper naar smaak op
  9. Bak de flammkuchen 3 minuten op 200 graden
  10. Open de mand en strooi wat geraspte kaas over de flammkuchen, bak nog 1 minuut
  11. Voor het serveren leg je een paar rucolablaadjes op de flammkuchen.

Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt