Flammkuchen uit de airfryer



INGREDIËNTEN:
  • 1 rol flammkuchen deeg
  • 3 el pesto
  • 2 tomaten
  • 2 bollen mozzarella
  • 2 tl basilicum
  • snufje zwarte peper
  • verse basilicum

BEREIDING:
  1. Doe de grillplaat in de airfryer
  2. Bak de gesneden champignons voor en laat ze uitlekken
  3. Snijd de tomaat in plakjes en verwijder de zaden, anders wordt het te nat
  4. Snijd de bollen mozzaralla in plakjes
  5. Rol het flammkuchendeeg uit en zorg dat de stukken (of het stuk als je één grotere maakt) op de grillplaat passen
  6. Bestrijk de flammkuchen met de pesto
  7. Bedek de flammkuchen nu met de champignons, de plakjes tomaat en de mozzarella
  8. Strooi er zout en peper naar smaak op
  9. Bak de flammkuchen 4 minuten op 200 graden
  10. Voor het serveren licht bestrooien met wat verse basilicum.

TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt