Flammkuchen uit de airfryer
INGREDIËNTEN:
- 1 rol AH Flammkuchendeeg van 260 gr
- Crème fraîche 200 gr
- 3 tomaten
- 1 paprika naar keuze
- beetje rucola
- 1 rode ui
- champignons
- bosje bieslook
- peper en zout
- zakje geraspte kaas
BEREIDING:
- Doe de grillplaat in de airfryer
- Bak de gesneden champignons voor en laat ze uitlekken
- Snijd de tomaat in plakjes en verwijder de zaden, anders wordt het te nat
- Rol het flammkuchendeeg uit en zorg dat de stukken (of het stuk als je één grotere maakt) op de grillplaat passen
- Bestrijk de flammkuchen met crème fraîche
- Bedek de flammkuchen nu met de in reepjes gesneden paprika, de in dunne reepjes gesneden rode ui, de champignons en de tomaat
- Bestrooi met een paar kleine ringetjes bieslook (niet te veel)
- Strooi er zout en peper naar smaak op
- Bak de flammkuchen 3 minuten op 200 graden
- Open de mand en strooi wat geraspte kaas over de flammkuchen, bak nog 1 minuut
- Voor het serveren leg je een paar rucolablaadjes op de flammkuchen.