4 x Stamppot

Flammkuchen met kazen, tomaatjes en spekjes


INGREDIËNTEN:
  • 1 rol Flammkuchendeeg van Jan
  • Cherrytomaatjes
  • Brie
  • Witte kaas voor salade (of geitenkaas)
  • Honing
  • Peper en zout
  • Verse tijm
  • Spekblokjes
  • Rucola
BEREIDING:
  1. Verwarm de oven voor op 215 graden
  2. Bak de spekblokjes voor
  3. Snijd de cherrytomaatjes in kwarten
  4. Roll de lap Flammkuchendeeg uit op een rechthoekige bakplaat, er zit al bakpapier onder het deeg
  5. Smeer het deeg in met crème frêche en besprenkel met wat peper en zout
  6. Leg plakjes brie en blokjes witte kaas op het deeg
  7. Leg de tomatenkwarten erop
  8. Strooi de spekblokjes erover 
  9. Maak wat lijntjes honing met een knijpfles honing
  10. Besprenkel met de verse tijm
  11. Zet de Flammkuchen in de oven op 215 graden gedurende 15 minuten. Check tegen het eind of de Flammkuchen al goed is, hij moet iets gekleurd zijn aan de randen, elke oven is anders.
  12. Leg er voor het serveren wat blaadjes rucola op.

Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt