4 x Stamppot

Nasi Goreng boontjes


Nassi goreng boontjes

Ingrediënten:

1 pak witte snelkook rijst
1,5 ui gesnipperd (of 1 grote ui)
1 blik fijne sperziebonen (of verse)
1 blikje tomatenpuree
Melk
Doosje Santen (kokoscrème), pakje van 3 (Go-Tan cocos crème santen AH)
Wok olie
(Evt. kroepoek voor erbij)

Gefruite uitjes
Komkommer in parten
Satésaus (om de komkommer in te dippen)

Bereiding:
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak
Doe wat olie in een pan en bak de gesnipperde ui aan
Voeg de tomatenpuree toe
Voeg 1 pakje santen toe
Flinke scheut melk erbij, net zoveel tot de gesmolten kokos een dun sausje wordt (niet te dun)
Giet de sperziebonen af (of neem de verse) en snijd ze in kleine stukken (de verse) en voeg toe.
Even doorkoken.
Na het opscheppen gefruite uitjes erover doen.

Maak de satésaus volgens de aanwijzing op de verpakking en serveer dit erbij met komkommer.
Evt. kroepoek erbij.


Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt