Piadina Quattro Formaggi met champignons
- 4 piadina (kant en klaar piadina deeg van bv Bertolli)
- 1 blik pizza sauce classica (Mutti Pizzasaus classica)
- 1 el olijfolie
- 50 gr geraspte cheddar kaas (dit is een zachte kaas)
- 50 gr geraspte mozzarella kaas (dit is een zachte kaas)
- 50 gr geraspte emmentaler kaas (dit is een zachte kaas)
- 50 gr geraspte parmezaanse kaas (dit is een harde kaas)
- 1/3 bakje champignons
- halve ui, gesnipperd
- peper en zout
- oregano of basilicum (gedroogd)
BEREIDING:
- Verhit de olie in een wok en roerbak ui en de champignons gaar en kruid met wat peper en zout, laat uitlekken in een vergiet
- Bestrijk de piadina's met tomatensaus
- Bestrooi met de 4 soorten kaas
- Beleg de helft van een piadina met champignons/ui
- Bestrooi licht met wat oregano of basilicum
- Bestrijk de rand van de piadina's met olijfolie en vouw de piadina's dicht, even aandrukken
- Bak af in de arifryer gedurende 5-7 minuten op 160 graden. (Ze kunnen ook in oven afgebakken worden, bak ze dan gedurende 10-12 minuten op 200 graden in een heteluchtoven of 220 graden in een elektrische oven)