4 x Stamppot

Zoete rijstsalade met fruitcocktail

Ingrediënten:

300 gr droogkokende rijst
zout
1 blik ananasstukjes (nettogewicht +/- 325 g)
1 blik fruitcocktail (nettogewicht +/- 240 g)
1 blik mandarijntjes (nettogewicht +/- 310 g)
2 bekertjes zure room
4 el geraspte kokos (zakje)
150 g marshmallows

Bereidingswijze:

Rijst koken met zout volgens gebruiksaanwijzing.
Koud laten worden
In een zeef de vruchten laten uitlekken
In een kom doen: koude rijst, de vruchten, zure room en kokos
Marshmallows erboven in vieren knippen of in stukjes scheuren *
Door elkaar roeren
Afgedekt in de koelkast minstens 8 uur laten staan

* in delicatessewinkels kan je ook mini marshmallows kopen van het merk Kraft. Deze kunnen direkt door de rijst.




Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt