Zoete rijstsalade met fruitcocktail

INGREDIËNTEN:
  • 300 gr droogkokende rijst
  • zout
  • 1 blik ananasstukjes (nettogewicht +/- 325 g)
  • 1 blik fruitcocktail (nettogewicht +/- 240 g)
  • 1 blik mandarijntjes (nettogewicht +/- 310 g)
  • 2 bekertjes zure room
  • 4 el geraspte kokos (zakje)
  • 150 g marshmallows
BEREIDING:
  1. Rijst koken met zout volgens gebruiksaanwijzing.
  2. Koud laten worden
  3. In een zeef de vruchten laten uitlekken
  4. In een kom doen: koude rijst, de vruchten, zure room en kokos
  5. Marshmallows erboven in vieren knippen of in stukjes scheuren *
  6. Door elkaar roeren
  7. Afgedekt in de koelkast minstens 8 uur laten staan
* in delicatessewinkels kan je ook mini marshmallows kopen van het merk Kraft. Deze kunnen direkt door de rijst.

Van Mieke



TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt